ד"ר רויטל חמי-זינימן

דוא"ל:
שעות קבלה:

קורות חיים

רכזת מסלול הגישור של פרוייקט השטח בתוכנית ליישוב סכסוכים באוניברסיטת בר-אילן. מנחה בסדנה המעשית בגישור, בתוכנית ליישוב סכסוכים באוניברסיטת בר-אילן.
מגשרת ומדריכה בכירה למיומנויות משא ומתן וגישור, קבוצת גבים. מגשרת בסכסוכים אזרחיים, מנחה סדנאות שונות בנושא פתרון קונפליקטים, משא ומתן וגישור בארגונים ומכללות. מנחה ומאמנת בקורסים להסמכת מגשרים, בעלת אישור להנחיה על פי תקנות ועדת קמא.

השכלה

2005- 201 לימודי דוקטורט, בתוכנית ללימודי ניהול ויישוב סכסוכים ומשא ומתן באוניברסיטת בר-אילן.
במסגרת מלגת נשיא לסטודנטים מצטיינים.
7/2004 סיום לימודי מוסמך (M.A) מסלול עם תזה, בלימודי ניהול ויישוב סכסוכים ומשא ומתן
באוניברסיטת בר-אילן.
2/2003 סיום פרקטיקום - התכנית להתנסות מודרכת בגישור, מטעם המרכז הארצי לגישור וליישוב סכסוכים. 2/2001 קורס גישור באוניברסיטת בר-אילן, בשיתוף עם המרכז הישראלי למשא ומתן וגישור
ICNM. 2000 – 1997 תואר ראשון (B.A) במדעי החברה באוניברסיטת תל-אביב.

פירסומים

קורסים

סדנת הכשרה בגישור
פרקטיקה בגישור
סדנה למשא ומתן

תחומי מחקר

קונפליקטים

קונפליקטים, משא ומתן, גישור, ארגונים.