ד"ר אלומה רייס

דוא"ל
areiss04@bezeqint.net
    קורות חיים

פסיכולוגית קלינית מומחית, דוקטור בפסיכולוגיה מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, מטפלת בעלת ותק במגזר הציבורי ובקליניקה פרטית.

מנחה ומרצה בקורסים של משא ומתן, קונפליקט וגישור ומגשרת בכירה למעלה מעשרים שנה.

בעלת ניסיון רב בטיפול בהקשרים אישיים, הוריים ומשפחתיים ובתהליכי גישור פנים משפחתיים (בין הורים וילדים, בין אחים, ובין זוגות).

עוסקת מזה שנים בתחום הפרידה והגירושין, הן בטיפול (בילדי גירושין, במבוגרים בעת פרידה ובהדרכת הורים לקראת ולאחר גירושין) והן בתהליכי גישור לפרידה וגירושין, המסתיימים בהסכם המוגש לבית המשפט. מלמדת בקורסי הסמכה לגישור בגירושין ובתוכנית פרקטיקום לגישור בגירושין.

• דוקטור במסגרת החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בשנת 2005.
    • תואר מוסמך בחוג לפסיכולוגיה חינוכית וקלינית של הילד באוניברסיטה העברית, בשנת 1998.
    • תואר ראשון בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית, בשנת 1994. הצטיינות יתרה.
    • תואר מומחה בפסיכולוגיה קלינית משנת 2006.
    • קורס גישור מסמיך, ב'מרכז גבים לגישור', בשנים 1996, 1999.
    • התוכנית להתנסות מודרכת בגישור, המרכז הארצי לגישור וליישוב סכסוכים, בשנת 2000.
    • קורס בגישור במשפחה, גירושין ופרידה, בשנת 2002.
    • הצטרפות לרשימת המגשרים במשפחה ("בהתאם לחוק להסדר התדיינויות בסכסוכי משפחה (הוראת שעה), התשע"ה-2014)", יולי 2016.
    מחקר

• גישור, משא ומתן, קונפליקטים במשפחה