פרסום חדש: The Impact of Jewish-Arab Intercultural Educational Encounters: Qualitative and Quantitative Perspectives

שמחים לבשר על פרסום חדש, שראה אור בכתב העת:

Journal of Education & Social Policy

את המאמר כתב ד"ר בן מולוב ובו הוא מציג את המתודולוגיה והתוצאות של קורס חלוצי בדיאלוג בין-דתי יהודי-ערבי.

בקורס שנערך באוניברסיטת בר אילן במסגרת בית הספר לתקשורת ובשיתוף הארגון לקידום מפגש בין-דתי השתתפו סטודנטים יהודים וערבים. הקורס נבנה סביב נושאי דיון על המשותף בין היהדות והאסלאם כמו מנהגים, טקסים דתיים כמו תפילה, חיי משפחה וחגים. בהתבסס על תוצאות איכותיות וכמותיות, בשני מחזורי קורס, מציג המאמר את היעילות של יישום גישה בין-תרבותית לקידום שינוי תפיסה, ובניית מערכות יחסים בין יהודים וערבים ושינויים לטובה.

המאמר זמין ב:

Mollov, B. (2021). "The Impact of Jewish-Arab Intercultural Educational Encounters: Qualitative and Quantitative Perspectives." Journal of Education & Social Policy, Vol. 8, No. 3.