"והנסער היום נסער מאוד"

ד"ר אלומה רייס – תאריך 01.11.2023

הרצאה בנושא: "עוגנים מעולמות הטיפול והגישור"

התוכנית לניהול ויישוב סכסוכים ומו"מ באוניברסיטת בר-אילן מזמינה אתכן.ם לצפות בהרצאת העשרה במצב חירום של ד"ר אלומה רייס "עוגנים מעולמות הטיפול והגישור"
במסגרת סדרת הרצאות שאוניברסיטת בר-אילן מקיימם בימים אלו.

סערות הרגש המרובות בימים אלה, עלולות לגרום למתחים בין אישיים ולמחלוקות רבות המקשות עוד יותר על ההתמודדות עם המצב.
הרצאתה של ד"ר אלומה רייס תציג רעיונות וכלים מעולמות הפסיכותרפיה והגישור, שיסייעו בהתמודדות עם המחלוקות ואתגרי התקופה, ברמה האישית, המשפחתית והקהילתית
.

ד"ר אלומה רייס היא פסיכולוגית קלינית מומחית, מגשרת ומרצה בתוכנית ללימודי תואר שני בניהול ויישוב סכסוכים ומו"מ באוניברסיטת בר-אילן.
ד"ר רייס מלמדת שני קורסים ייחודים בתוכנית; את הקורס מחלוקות במעגלי המשפחה וקורס נוסף בעין הסערה פרידה וגירושין מזווית פסיכולוגית.

תכני ההרצאה מאוד רלוונטיים עבור קהל המתעניינות והמתעניינים בתוכנית.

צפו בהרצאתה של ד"ר אלומה רייס, פסיכולוגית קלינית מומחית, מגשרת וחברת סגל בתוכנית לניהול ויישוב סכסוכים ומו"מ באוניברסיטת בר-אילן.

דר אלומה רייס