מתווה הקלות לימודיות לסטודנטים מגויסים

מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל בשבת שמחת תורה, אלפי סטודנטים וסטודנטיות שלנו, כמו גם חברות וחברי סגל אקדמי ומנהלי, מגויסים למאמץ המלחמתי. רבים ממשפחת בר-אילן נפגעו מהמלחמה, חוו אבדן וטראומה, ונאלצו להתפנות מבתיהם. כולנו מחבקים את הנפגעים, מתפללים לשובם של החטופים ומצדיעים לכל מי שהתגייס כדי להגן על המדינה ולמוטט את ארגון החמאס. פתיחת שנת הלימודים נדחתה כבר כמה פעמים, מתוך רצון להמתין לשובם של המגויסים שלנו, ותאריך הפתיחה המשוער עומד כרגע על י״ב בטבת תשפ״ד, 24.12.23 .
שנת הלימודים תציב אתגרים בלתי שגרתיים לכל המגויסים ולנפגעים אחרים, במיוחד אלה שיחזרו מהשירות אחרי תחילת הלימודים. האוניברסיטה תרצה לעשות ככל יכולתה כדי לסייע לכל תלמידיה להצליח בלימודים, למרות הקשיים.
אנו שמחים לבשר לכם שסנט האוניברסיטה אישר השבוע מתווה מפורט של הקלות לימודיות לסטודנטים וסטודנטיות שגויסו בצו 8 להגן על המדינה, ולנפגעים אחרים מהמלחמה.

מצורף הקובץ המפרט את מתווה ההקלות הלימודיות לסטודנטים וסטודנטיות מגויסים.

דגל

תאריך עדכון אחרון : 03/12/2023