התוכנית לניהול ויישוב סכסוכים ומו"מ פותחת קבוצת מחקר חדשה בנושא "יישוב סכסוכים בעידן הדיגיטלי"

שמחים לבשר שהתוכנית לניהול ויישוב סכסוכים ומו"מ באוניברסיטת בר-אילן מייסדת קבוצת מחקר באחד מהנושאים העכשוויים ביותר בתחום: "יישוב סכסוכים בעידן הדיגיטלי". 💻📱

תחום הידע של יישוב סכסוכים וניהולם התפתח משמעותית בשני העשורים האחרונים והוא מושפע רבות מההתפתחויות הטכנולוגיות ומהדינמיות המואצת של העידן הדיגיטלי. AI, אלגוריתמים מתקדמים, נגישות דיגיטלית ועוד משפיעים על מרחבים מקצועיים ואקדמיים, ובתוך כך אנו עדים להשפעות של ההתפתחויות הללו, לתרומה שלהן כמו גם לדרך שבה הן מאתגרות את תחום יישוב הסכסוכים.

את שלל הסוגיות בנושא יישוב סכסוכים בעידן הדיגיטלי נבחן במסגרת קבוצת מחקר שתחבר בין חוקרים וחוקרות העוסקים בתחום, על שלל היבטיו: המשפטיים, החברתיים, המקצועיים והפרקטיים ותוך מחקר ובחינה מתמדת של השפעות הדיגיטל על היכולת לנהל סכסוכים וליישבם.

במפגשי קבוצת המחקר יתקיימו דיונים בין משתתפי הקבוצה שגם יציגו תוצרים, מחשבות וכיוונים מחקריים. מפגשי קבוצת המחקר יתקיימו בתוכנית לניהול ויישוב סכסוכים באוניברסיטת בר אילן, במהלך החודשים דצמבר 24'- יוני 25', אחת לחודש, בימים רביעי (דצמבר 24' עד מרץ 25') ושני (מרץ 25' עד יוני 25') בשעה 16:00. חלק מהמפגשים יהיו פרונטליים וחלק יתקיימו בזום.

אנחנו מזמינים אתכם - חוקרים וחוקרות שהנושא הזה מעניין ומעסיק אותם, להגיש מועמדות ולהצטרף לקבוצת המחקר. אנא שלחו קורות חיים ותקציר שאינו עולה על 400 מילים, הכולל תיאור כיווני חשיבה ראשוניים למחקר במסגרת הפעילות בקבוצה.

קורות חיים, פניות ושאלות נוספות יש לשלוח למנהלי קבוצת המחקר:

ד"ר רחלי אשוול יקר rachelly.ashwall@gmail.com

וד"ר חנן מנדל hanan.mandel@biu.ac.il

מצורף הקול הקורא עם כל הפרטים.

קול קורא

תאריך עדכון אחרון : 15/10/2024